Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
Феновете към Гонзо: Искаме да не губиш от Славия, да спреш Левски и биеш Литекс
Автор: Екип Varna24.bg 10:00 / 23.01.2013Коментари (0)1519
© chernomorepfc.bg
Най-верните фенове на Черно море поискаха четири конкретни неща от новия треньор на тима Георги Иванов-Гонзо, информира "7 дни спорт". Освен подобрена игра, резултати и по-предно класиране ултрасите отсега се надават, че техните любимци ще успеят да бият Левски и да спрат похода на сините към титлата.

- Гоше, нашето желание е да не губиш от Славия на Овча купел, да спреш Левски за титлата във Варна, да биеш Литекс и да дадеш повече игрови минути на нашите юноши, които са в представителния тим - отправиха гореща молба към наставника фенове от постоянното присъствие на "Тича".

Молбите на запалянковците са съвсем очаквани и закономерни. Вече е въпрос на време да се види дали Гонзо ще успее да ги зарадва. Още в третия кръг той гостува на Славия и е нормално ултрасите да очакват поне точка или три предвид закачката с Вили Вуцов. За никой в морската ни столица не е тайна, че откакто Вуцов си тръгна от "Тича" преди осем години, винаги е искал да се завърне. Това обаче няма как да стане, докато настоящият собственик управлява варненския клуб.

За Вили обаче сантиментите не играят на терена. Той винаги се е хвърлял на сто процента срещу Черно море, за да се докаже. Именно в последния си престой начело на Славия той записа два победи и се допълваме перфектно, жителни резултата. Столичани направиха 1:1 край морето с гол в последните секунди, а на свой терен биха с 1:0. Относно Левски и Литекс нещата са напълно ясни. Моряците изживяват голямо унижение в мачовете срещу тези два отбора, тъй като паднаха съответно с 0:4 и 1:4, а за капак тимът от Ловеч отбеляза и четирите си попадение само през първото полувреме.

Въпреки че феновете на моряците боготворят Илиан Илиев и Христо Стоичков и ще ги посрещна на "Тича", на практика ще поднесат втора поредна титла на Лудогорец. Темата за юношите пък е болезнена и ясна отдавна. Ако изключим Жоро Китанов, който се утвърди при мъжете още на 17 години, в Черно море има още няколко момчета, които редовно тренират с батковците си, но на този етап са записали скромно игрово време. Затова привържениците на Черно море се надяват Слави Сталев, Георги Радев, Бекир Расим и Атанас Илиев да влизат по-често в игра. Към тях можем да прибавим също Виктор Митев и Тодор Колев, ако Гонзо реши да ги остави в състава напролет.


Още по темата: общо новини по темата: 142
04.04.2013
01.04.2013
22.03.2013
02.03.2013
01.03.2013
25.02.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: