Бъдещето на Камазола във футбола под въпрос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 23.01.2013
1502
Бъдещето на Самуел Камазола не само в "Черно море", но и във футбола е под въпрос заради хроничните болки с хрущял на коляното. По време на ваканцията си в Бразилия опорният халф е отказал за пореден път да се оперира и е наблегнал на физиотерапия и други процедури. Причината Самуел да не ляга под ножа е, че при евентуална хирургическа интервенция пълното възстановяване отнема до 12 месеца, а предвид напредващата възраст на футболиста, той се опасявал, че след това е възможно да не е способен да играе на високо ниво.

Подобни оплаквания Камазола е имал и по време на пребиваването си в норвежкото първенство и заради тях е прекратил договора с последния си тим. Близо 4 месеца кариоката не е ритал топка, преди да се озове на "Тича" през януари 2011-а.

Днес полузащитникът се завръща във Варна и ще се присъедини към "моряците". В следващите 20 дни Гонзо ще следи под лупа състоянието на Самуел и ако се увери, че тренира пълноценно и ще е полезен за пролетните битки, ще разчита на него. В противен случай най-логична изглежда възможността изтичащият на 30 юни контракт на играча да се прекрати по взаимно съгласие. В "Черно море" са категорични, че няма да допуснат да се повтори случилото се през последните 6 месеца на миналата година, когато Камазола не проведе лятна подготовка, а в хода на есенния дял тренировъчният му ритъм често беше нарушаван заради здравословния проблем.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).