Спартак е пред разпадане

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 28.01.2013
1208
Варненският футболен клуб "Спартак 1918" е пред разпадане, съобщиха за "Народно дело" футболисти и хора от спортно-техническия щаб. В събота сутринта насроченото заседание на управителния съвет не се проведе, тъй като липсваха представители на спонсора "Инжстрой".

Днес в 14 ч. футболистите ще очакват в съблекалнята да се появят представители на ръководството, за да им съобщят какви са перспективите пред клуба. Ако това не стане, играчите са категорични, че спират да тренират и най-вероятно тимът ще се разпадне.

"От дълго време никой от ръководството не е идвал при нас. Проблемът тук не е, че имаме да вземаме две заплати, а че никой не казва какво ще стане с отбора. Достатъчно изчаквахме, но след като липсва яснота около бъдещето, няма смисъл повече да продължава тази агония", заявиха играчите.

Според наредбата на Българския футболен съюз всеки футболист има право да разтрогне своя договор при неполучени две заплати.

Както е известно, в края на миналата седмица клубът бе напуснат и от спортния директор Живко Великов, който обяви, че не иска да се занимава повече с футбол.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).