Бекир Расим замества Жоро Илиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:46 / 05.02.2013
1666
В "Черно море" може да не търсят заместник на Георги Илиев, ако подпише с китайския "Гуианджоу" днес или в близките дни. Причината е, че в България няма свободен агент, който поне да доближава качествата на Жоро, а чужденец с неговия потенциал ще излезе доста скъпо. При това положение на поста на Илиев зад централния нападател ще се редуват Симеон Симеонов и 18-годишният Бекир Расим.

Последният е впечатлил Гонзо по време на първия етап от подготовката и ако в контролите на турска земя се представи на ниво, ще получава повечко игрови минути напролет. "Нищо чудно от предстоящия полусезон Бекир да тръгне към големия футбол. Важното е, след като му дадат шанс, да се възползва максимално от него", заявиха на "Тича".

Отпадналият от групата за Анталия десен бек Костадин Иванов ще продължи да тренира с представителния тим след завръщането му във Варна. Това му е гарантирал лично Георги Иванов-Гонзо. Той уточнил пред таланта, че групата е голяма и няма смисъл да го взема в Турция, след като може да не играе в контролите. През това време във Варна пък Коцето ще участва в два спаринга с юношите старша възраст.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).