Черно море загуби с 0:3 от Кубан, Попето вкара първия гол за руснаците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:48 / 05.02.2013
1939
Отборът на Черно море загуби с класическото 0:3 от четвъртия в руската Премиер лига Кубан (Краснодар). Това бе първа проверка за "моряците", под ръководството на Георги Иванов-Гонзо.

Георги Илиев изведе варненци с капитанската лента. Както е известно той претърпя операция след края на есенния дял от първенството и вече е възстановен. За последно Илиев игра в мач от Купата на България срещу Левски, на стадион "Георги Аспарухов"

Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов даде преднина на Кубан още в 4-ата минута. Вратарят Георги Китанов падна, а Попов използва това и с премерен удар намери далечния ъгъл за 1:0 в полза на руснаците. При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката.

Втората част на двубоя започна идентично като през първата. Само след 4 минути игра руснаците вкараха нов гол във вратата на българския тим. Секрет финтира добре отдясно, центрира, Афолаби елегантно заложи с петичка за Букур, който разстреля стража на българите за 2:0.

Кубан продължи да доминира и стигна до трети гол 8 минути преди края. Козлов пусна за Букур на далечната греда и той с удар в близкия ъгъл оформи крайния резултат 3:0.

Черно море - Кубан 0:3
0:1 Попов 4'
0:2 Букур 49'
0:3 Букур 82'

Черно море започна в следния състав: Георги Китанов, Живко Атанасов, Александър Александров, Росен Колев, Коста Янев, Георги Илиев капитан, Тодор Колев, Единилсон, Комел, Капитанов и Манолов.

Като резерви в състава на "моряците" бяха следните футболисти: Михайлов, Сашко Александров, Димитров, Симеонов, Божилов, Атанас Илиев, Радев, Паломино, Митев и Георги Ставрев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).