Черно море тренира в Алания въпреки поройния дъжд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:21 / 11.02.2013
1534
Изсипалия се пороен дъжд над турския курорт Алания не стресна ни най-малко футболистите на Черно море и те проведоха по план днешната сутрешна тренировка на един от терените в близост до хотела, в който са отседнали "моряците".

В първата част от заниманието треньорът Георги Иванов заложи на тактически игрови упражнения с топка, след което варненци проведоха и двустранна игра. Следобед "моряците" ще проведат още една тренировка.

Юношата Бекир Расим пък вече тренира наравно със своите съотборници и по всяка вероятност ще бъде на разположение на Георги Иванов за предпоследната контрола от лагера в Турция срещу Войводина Нови Сад (Сърбия) в сряда, стартираща в 15.00 ч. на стадиона в Белек.

Часът и мястото обаче ще бъдат окончателно потвърдени утре, предупредиха от лагера на Черно море.

Днес "моряците" отново се впуснаха в станалите вече традиционни мини-турнири по джитбол, като победата завоюва отборът на капитана Георги Илиев, Миро Манолов, Росен Колев и Тодор Колев, които победиха в оспорван финал след тайбрек квартета, съставен от Сашо Александров, Живко Атанасов, Георги Божилов и Коста Янев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).