Божилов дава заявка за титуляр

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:46 / 19.02.2013
1165
По време на лагера в Турция Георги Божилов е дал сериозна заявка за титуляр в "Черно море" за старта на пролетния полусезон. Жоро се справял по най-добрия начин зад централния нападател и впечатлил Гонзо с тактическа дисциплина и мъдри отигравания. При положение че наставникът реши да заложи на Божилов зад Манолов на 3 март в Разград, Жоро Илиев ще бъде изтеглен като опорен халф, а единият измежду Коста Янев и Еденилсон Бергонси ще отпадне от състава.

Засега няма яснота за ляв външен халф. Тодор Колев е алтернатива в отсъствието на Симеон Райков, но тези функции могат да бъдат поверени и на Паломино, който вече бе пробван няколко пъти на поста. Що се отнася до изпълнителя отдясно в средата на терена, това трябва да е очакваният чужденец утре.

Другите варианти са Ермес Паломино, Илиян Капитанов и Виктор Митев, но при положение че легионерът подпише, единият измежду Илиян и Виктор е възможно да си потърси отбор под наем.

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).