Иван Михайлов: Шансовете на Черно море да оцелее са 50:50

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:30 / 13.03.2013
1126
Агитката на "Черно море" не само е обезверена след загубата от "Етър", но дори и се притеснява за бъдещето на любимците им в елита. "Сами стигнахме до това положение след серия неудачи през есента и лош старт напролет. Няма какво да се заблуждаваме - оттук нататък ще се борим да не изпаднем. Ако обаче играем така бездушно и сме ялови в атака, както срещу "Етър", шансовете ни да оцелеем са 50:50. 

Иначе, за да се спасим, ни трябват поне 14 точки", изрази мнението на ултрасите от постоянното присъствие на "Тича" шефът на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов. Той уточни, че не е оптимист за съботното гостуване на "Овча Купел": "Вуцов винаги се надъхва 10 пъти повече, когато води отбори срещу нас. Така ще бъде и в събота и с оглед състоянието на двата тима и представянето им в първите два пролетни кръга, 95% е сигурно, че ще изгубим. Не зная дали ще има организирана екскурзия. Ако се съберат 20 души, може и да тръгнем в събота сутринта с форда."

Михайлов призна още, че шефовете на "Черно море" са поставили ултиматум на играчите да вземат определен брой точки в предстоящите 4 мача със "Славия", "Левски", "Ботев" (Пд) и "Монтана". В противен случай заплатите им ще бъдат орязани.



Източник: "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).