Скаут на Наполи идва за Георги Китанов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 14.03.2013
1417
Вратарят на Черно море Георги Китанов ще има двоен стимул да направи запомнящ се двубой при гостуването на Славия в събота, пише "Тема Спорт". Освен да допринесе за евентуална победа на "моряците", която е от жизненоважно значение за тях в този момент, младият страж може да убеди Наполи, че си заслужава да го привлекат.

Скаут на италианците пристига в столицата за срещата. Той ще изгледа на живо двубоя между Славия и Черно море, следейки изявите на Китанов. Неаполитанците проявяват от няколко месеца интерес към 18-годишния страж. Наскоро дори стана ясно, че са готови да извадят 1 млн. лева, за да се сдобият с правата на младежкия национал. Наполи ще следи изкъсо представянето на Китанов до края на сезона, след което евентуално ще отправи официално предложение.

Както е известно, вратарят влиза в плановете и на ПСВ Айндховен. От холандския гранд също следят представянето на младока, който дори изкара едноседмични проби в отбора през януари. Третия тим, за който е спряган юношата на Черно море, е белгийският Генк.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).