Гонзо заложен на дузпата след нова издънка начело на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 16.03.2013
1679
Черно море записа трета поредна загуба под ръководството на Георги Иванов-Гонзо. Това се случи в мач от 18-ия кръг на "А" група, в който "моряците" отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Славия. Така след тази загуба бившият треньор на Левски остава заложен на дузпата. 

Единственото попадение в мача реализира Антонио Ливраменто през втората част. Футболистът се разписа с плътен удар от границата на наказателното поле, оплитайки топката в горния десен ъгъл. Минута преди това съдията не зачете гол за "моряците" заради засада.

В 15-ата минута капитанът Георги Илиев имаше възможност да отбележи гол, но се забави да стреля от добра позиции и бранител на "белите" Димитров му изби топката.

Едва след 30 минути игра домакините застрашиха за пръв път вратата на варненци. Тодор Янчев напредна, влезе в наказателното поле и подаде към Павле Попара, който стреля неточно.

Втората част започна отлично за Черно море, които вкараха гол във вратата на домакините, но реферът го отмени заради засада. Минута по-късно Славия поведе. Ливраменто даде аванс на домакините, след като с хубав и плътен удар от границата на наказателното поле в горния десен ъгъл вкара за 1:0. 

В 66-ата минута реферът Калин Людмилов си затвори очите за нарушение на Стефано Кунчев срещу Мирослав Манолов в наказателното поле. Тази ситуация доведе до бурни протести от страна на гостуващия тим, но това не даде резултат.

В последната четвърт на мача варненци натикаха своя опонент в неговата половина, но защитата на "белите" устиска натиска и успя да запише трета поредна победа в българското първенство под ръководството на Велислав Вуцов.

Славия - Черно море 1:0
1:0 Ливраменто 51'

Славия: Кунчев, Димитров, Желев (к), Златков, Атанасов, Янчев (59' Дюлгеров), Сандански, Попара (91' Лазаров), Иванов, Антонов (46' Ливраменто), Василев

Черно море: Китанов, С.Александров, Колев, Ал.Александров, Комел (88' Атанасов), Бергонси, Илиев (к), Манолов (83' Капитанов), Колев, Идалго (90' Божилов), Паломино



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).