Георги Иванов си тръгва при загуба от Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:25 / 18.03.2013
1215
Кредитът на доверие на ръководството на Черно море към треньора Георги Иванов-Гонзо се изчерпва. При загуба срещу Левски Гонзо ще трябва да освободи поста, съобщава "Тема Спорт". Бившият №9 на Левски дойде на стадион "Тича" след края на есенния полусезон, като замени Адалберт Зафиров начело на "моряците".

Под ръководството на Иванов обаче Черно море започна пролетта кошмарно - с три поредни загуби, едната от които бе от намиращия се на последно място тогава тим на Етър. При това варненци паднаха у дома на "Тича". В тези двубои тимът така и не успява да вкара гол, а вече се срина до 12-то място в класирането, като само победа в прекия двубой с Локомотив (София) го държи над чертата.

По всичко личи, че до края на сезона ще се води люта битка за спасение, при това навръх 100-годишнината на клуба.

Мачът със "сините" е на 30 март (събота) от 15.00 часа. Той ще бъде съдбоносен не само за Гонзо, който по ирония на съдбата ще се изправи срещу любимия си тим, а и за доста от играчите. Част от тях са на мушката на ръководството, тъй като не оправдават доверието.

През зимата шефовете направиха сериозна чистка и се разделиха със седем футболисти - Дончо Атанасов, Ивелин Янев, Мартин Дечев, Стамен Ангелов, Християн Попов и вратарите Петър Денчев и Пламен Колев. Възможно е това да се повтори и при нова неубедителна игра срещу Левски.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).