Спартак бие с 5:0 в Тервел

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:03 / 25.03.2013
1304
"Спартак 1918" разби с 5:0 третодивизионния "Септември" при гостуването си за контролна среща в Тервел. И петте попадения паднаха през второто полувреме. По два гола вкараха Пламен Иванов и Георги Димитров, а един - Боян Илиев. Двубоят се игра на заснежен терен.

"Полезна контролна среща. Важното е, че се натоварихме и свършихме това, което си бяхме поставили като цел. Съперникът ни не е груб отбор, така че мачът протече нормално. Доволен съм", заяви за "Народно дело" треньорът на варненци Иван Найденов.

В състава не бе новото попълнение Еньо Кръстовчев, който трябва да бъде уреден с права през тази седмица и да дебютира за варненци срещу "Банско".

Сред титулярите за варненци излезе и 18-годишният Мартин от юношите старша възраст, а останалите 10 бяха Генко Славов, Венци Маринов, Митко Бекяров, Станислав Иванов, Станислав Желязков, Емил Мартинов, Георги Димитров, Десислав Дяков, Виктор Драголов и Георги Филипов. На полувремето на терена се появиха Боян Илиев, Пламен Иванов и Иван Цачев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).