Симеон Райков и Коста Янев отново тренират с "моряците"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:04 / 26.03.2013
1377
Встъпителна тренировка на "Тича" направиха вчера футболистите на Черно море. Наставникът Георги Иванов-Гонзо запозна тима със задачите за седмицата преди дербито срещу Левски в събота от 15:00 ч. на клубния стадион.

В отбора се завърна Симеон Райков, който свали гипсовия ботуш и започна подготовка. Предстои докторът на отбора да му направи функционален тест, за да стане ясно доколко футболистът може да бъде натоварван.

Коста Янев също тренира наравно със своите съотборници. В следващите дни ще се разбе дали той е готов е да играе срещу "сините".

Младият талант Илиян Капитанов, който се върна от лагера на младежите заради болки в адукторите, е на облекчен режим.

Контузеният в контролата със "Светкавица" Тодор Колев получи почивен ден. Днес ще му бъде направен преглед и поставена диагноза. Отдих имаше и за Детелин Димитров.

С огромна торта почерпи Сашко Александров. Той стана щастлив татко на дъщеря с перфектни мерки - 3 кг и 50 см. Навръx Благовещение "моряците" засипаха с благопожелания бъдещата макененка и нейните родители.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).