"Моряк" скрил от Мадански, че е контузен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:13 / 26.03.2013
1202
Нападателят на "Черно море" Илиян Капитанов скрил от Михаил Мадански, че е контузен. Това разкри за "Народно дело" селекционерът на младежкия национален тим на България. Както е известно, Капитанов усетил болки в адукторите по време на лагера преди дни и в неделя се прибра във Варна, за да се лекува. Травмата попречи на Капитанов да участва в спаринга срещу Сърбия днес.

"След като положението му стана по-тежко, той ми призна, че е получил леко разтежение при гостуването на "Славия". Скрил е обаче от мен сигурно защото се е надявал проблемът да отшуми и да играе. Ако ми беше казал в началото на лагера, щяхме да вземем мерки и да го възстановим - с инжекция или медикаменти. Когато се разбра, че не може да тренира, се консултирахме и с лекаря на "Черно море" и преценихме, че е най-правилно да се върне веднага във Варна и да започне възстановяване по специална програма", каза Мадански. 

Той разкри още, че другият "моряк" - Георги Китанов, ще запише игрови минути срещу сърбите от 15 ч. в Ловеч днес. Мадански обаче не уточни дали Жоро ще е титуляр. Най-вероятно Китанов и Димитър Евтимов, който пази на "Нотингам", ще си разделят по едно полувреме, или варненският страж ще влезе по-късно след почивката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).