Стефан Генов: Гонзо, ти си следващият, който ще бие Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 27.03.2013
1418
Стефан Генов не иска да остане последният треньор на "Черно море" с победа над "Левски" в елита. Това призна за "Народно дело" самият той. Под негово ръководство "моряците" прекъснаха серията отблизо 33 години без победа над "сините" в "А" група, след като ги надиграха с 3:1 на 13 август 2011 г. на "Тича".

"Не искам да съм последният треньор на "Черно море", побеждавал "Левски" при майсторите, и силно се надявам още в събота Гонзо да е следващият", каза Генов.

Той смята, че за "Левски" двубоят във Варна ще е по-труден. "Те нямат право на грешка, защото, ако не бият, "Лудогорец" ще им дръпне с 4-5 точки, което е сериозна разлика. Затова смятам, че напрежението ще е при "сините". Докато "моряците" ще са по-спокойни, защото след два кръга им свършва трудната програма и тепърва ще печелят точки", допълни Генов.

Запитан за конкретна прогноза, специалистът бе лаконичен: "Черно море" има сили и потенциал да се противопостави и няма да изгуби тази среща. Пожелавам му да я спечели."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).