Спартаклии излизат на сляпо срещу Банско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 28.03.2013
2407
В "Спартак 1918" нямат актуална информация за "Банско", призна за "Народно дело" Иван Найденов. "Представата ми за тях е от мача ни през есента и доколкото разбирам, нямат много промени сред основните изпълнители. При тях се е завърнал от Казахстан голмайсторът им Веселин Стойков, привлекли са и бивши кадри на "Етър". Мен обаче ме интересува единствено как ще подходим ние, а не съперникът. Силно се надявам, че върху крайния изход влияние ще окажат нашите спортно-технически достойнства", заяви Иван.

Наставникът не приема насериозно приказките, че "Банско" не щурмува елита, защото стадионът му не отговаря на условията на БФС за "А" група. "Гоце Делчев си стегнаха стадиона за месеци, когато влязоха при майсторите. В Търговище направиха същото. Така че това не би било проблем и за "Банско", зад който стоят местната състоятелна община и мощната фирма "Юлен", която държи ски влековете в града. Дали "Банско" играе за себе си или за нещо повече, няма смисъл да коментирам. Излизаме срещу отбор, който е трети и преди нас в класирането, което означава, че ни предстои поредната битка", допълни Найденов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).