Гонзо се колебае между Манолов и Паломино

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:48 / 28.03.2013
897
В титулярния състав на "Черно море" за съботното домакинство с "Левски" има само една въпросителна - кой да поведе атаката. Вариантите са Мирослав Манолов и Ермес Паломино, като Гонзо ще се колебае до последно за избора.

В първите три пролетни мача треньорът заложи на Манолов, но на "Овча купел" Паломино показа, че се съвзема и затова няма да е изненада, ако бъде предпочетен. Още повече че Пантерата знае как да бележи на "сините", след като го направи при историческия успех с 3:1 на 13 август 2011-а.

Останалите титуляри изглеждат ясни: Китанов, С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Комел, Еденилсон, Камазола, Илиев, Идалго и Райков. За двама от тях - Камазола и Райков, Гонзо ще поеме риск, тъй като бразилецът няма официален мач от декември м.г., а Райков наруши тренировъчния си ритъм за 10 дни заради контузия в глезена.

Наставникът обаче разчита, че бразилецът ще компенсира липсата на игрова практика с опит и умения, а Симеон ще е пределно надъхан да се докаже пред Илиан Илиев, който го пренебрегваше на "Георги Аспарухов" миналата есен.

Днес първа тренировка с "моряците" след завръщането си от националния тим ще направи Георги Илиев. Халфът се намира в прекрасно функционално и игрово състояние, което пролича от изявите му срещу Малта и доброто му включване в последните 20 минути на двубоя с Дания в Копенхаген.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).