Левски без Влади Гаджев във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:20 / 28.03.2013
1044
Националът Владимир Гаджев има контузия в коляното, която го поставя под въпрос за предстоящото гостуване на клубния му тим "Левски" във Варна. Халфът на "Левски" се прибра куцащ от Копенхаген, където във вторник вечерта игра срещу Дания с националната фланелка. Полузащитникът се появи вчера на "Герена", но със сериозни болки в коляното на левия крак. На Гаджев му предстои да мине медицински тестове, но шансовете да се възстанови за двубоя с "Черно море" не са много големи.

Той е твърд титуляр в плановете на Илиан Илиев, който вероятно ще трябва да търси друг вариант в халфовата си линия. Очакваше се халфът дори да поеме капитанската лента в отсъствието на Станислав Ангелов. Гаджев получи травмата си, когато в 50-ата мин се пребори за една топка и с това даде началото за головата атака на българския отбор, завършена с точен удар на Станислав Манолев.

"Сините" ще пътуват до Варна със самолет. За това е настоял новият спортен директор на "Левски" Даниел Боримиров. "Сините" гостуват в събота, а ще летят до морската столица в петък. Досега в повечето случаи столичните ни грандове ползваха самолетни услуги в едната посока, но левскарите трябва да летят обратно в събота вечерта след мача, защото във вторник трябва да пътуват от София до Ловеч. Там в сряда е реваншът с "Литекс" за Купата на България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).