Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Илиан Илиев: Най-важното е Левски да победи във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:10 / 30.03.2013Коментари (0)1887
© levski.bg
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев говори пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 19-ия кръг на първенството с Черно море.

"Вероятно сте разбрали, че Владимир Гаджев ще претърпи в понеделник артроскопия на коляното. След интервенцията можем да кажем колко дни ще продължи възстановяването му. Станислав Ангелов другата седмица евентуално може да се завърне в състава. Не е вярно, че футболистите не са искали да излязат на тренировка от солидарност към него. Това са неверни неща. Сега имаме мач с Черно море и не желая да коментирам толкова тази тема. Със Станислав си изяснихме отношенията и съм му казал защо е временно отстранен. Нека не влизаме в подробности", каза Илиев.

"Поради една или друга причина ще трябва да направим промени в състава и да вкараме малко агресия в играта. Това ни липсва от началото на полусезона. Трябва да сме по-живи и по-агресивни в средата на терена, когато сме без топка. Теренът ще бъде еднакъв и за двата отбора. Не трябва да има оправдания с това. Ако е лош ще трябва да се играе по-директно, иначе трябва да се играе с топка по тревата", добави специалистът.

"Много пъти са ми задавали въпроса как ще се чувствам на стадион "Тича". Винаги когато се завърнеш у дома, има едно специфично чувство. Както отговорих, когато ме попитаха с какви чувства се връщам в Левски, където прекарах едни много хубави години като футболист. Когато започне мача той те води и сме на различни полюси и искаме да победим. Трябва да търсим трите точки, защото допуснахме грешки и дадохме самочувствие и надежда на тези, които са зад нас. Не очаквам да ме освиркват. Аз не съм толкова важен, важното е Левски да победи", каза още Илиев.

"Аз и преди не съм имал притеснения да правя промени в състава. Сега трябва да ги направим поради обективни причини. Те няма да са много, ще са наложителни с цел да вкараме повече агресия в отбора. Настроение има в отбора. И преди е имало. Най-лошото е, че в тези мачове, които изиграхме не бяхме това, което трябва да сме. От последната пресконференция досега прочетох много неистини и понякога се чудя как може да се измислят подобни неща. Например за Рамос, че не бил се усмихвал или че сме го пратили при юношите. Хората се влияят от подобни писания, а те не са верни. Няма голяма промяна, искаме да вкараме малко живец, който ни липсваше. Например срещу Монтана за 15 минути се стреснахме и създадохме 4-5 ситуации. Така че искаме още в началото на мача да вкараме живец, хъс и агресия в играта", завърши Илиев.


Още по темата: общо новини по темата: 37
30.04.2013
02.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
01.04.2013
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: