Черно море продължи лошата серия на Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:59 / 30.03.2013
1650
Отборите на Черно море и Левски завършиха 1:1 в мач от 19-ия кръг на "А" група, игран на стадион "Тича" във Варна пред около 10 000 привърженици. Точен за "моряците" бе Георги Божилов с глава в 9-ата минута, а за "сините" се разписа Рене Михелич в 13-ата.

Двата тима тръгнаха да търсят гол още след първия съдийски сигнал и само след 9 минути игра падна първия гол на "Тича". Негов автор бе Георги Божилов. Нападателят на домакините засече центриране от корнер с глава не оставяйки шанс на Пламен Илиев за 1:0.

Гостите бързо се върнаха в мача с гол от засада. Това се случи в 13-ата минута, когато Рене Михелич изравни с прехвърлящ удар. Веднага след попадението целия щаб на Черно море, както и футболистите на терена се нахвърлиха върху страничния съдия с право, тъй като словенеца бе в чиста засада при подаването, но и това не помогна, а рефера Ивайло Стоянов посочи центъра. При този резултата се оттеглиха и двата тима на почивката.

Второто полувреме Левски навлезе по-добре в срещата и успя да създаде няколко добри атаки. Най-опасната се откри пред Гари Родригес, но стражът на "моряците" Георги Китанов показа класа и парира удара на холандеца.

В края на мача варненци можеше да достигнат до трите точки, но удар на Миро Манолов бе спасен от Пламен Илиев.

Черно море - Левски 1:1
1:0 Божилов 9'
1:1 Михелич 13'

Черно море: Китанов, С.Александров, Ал.Александров, Колев, Комел, Божилов (77' Божилов) , Илиев (к), Камазола, Манолов (90' Атанасов), Райков (74' Идалго)

Левски: Пл.Илиев (к), Мюлдер, Везалов (Силва 65'), Ели, Старокин, Димов, Прохазка, Михелич (84' Велев) , Василев (Рамос 46'), Родригес, Де Карвальо



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).