Илиан: На гореща глава сега не бива да обвиняваме съдията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:18 / 30.03.2013
1477
Треньорът на Левски Илиан Илиев похвали своите играчи за мъжката битка след 1:1 на "Тича" във Варна срещу Черно море. "Сините" загубиха две точки в борбта за титлата, а според Илиев домакините са играли с много "блъскане".

"От едно нещо съм доволен - не се огънахме от тоя футбол, който практикува Черно море. Знаехме, че ще има много блъскане и много борба за първа, втора, трета четвърта топка. В малкото моменти, в които се преборихме за втора, трета, четвърта топка и си подавахме, създавахме ситуации", коментира треньорът на Левски пред "ТВ7" веднага след двубоя.

"Не съм доволен, че имахме три ситуации да поведем, но не можахме да вкараме. Трудно е да се играе на тоя терен. Трябва ние да сме отборът, който повече иска победата, независимо от обстановката и залога в мача", разкритикува той своите.

Наставникът категорично отказа да коментира действията на главния съдия Ивайло Стоянов. Изравнителният гол на Левски беше от засада, а в края Жоао Силва бе свален с бодичек в наказателното поле на Черно море, но дузпа не бе отсъдена.

"На гореща глава сега не бива да обвиняваме съдията. Не искам да коментирам съдията. Правилният път за излизане от кризата е да победим. Независимо какъв е теренът, агресивен домакин, публика - винаги е така срещу Левски. Но ние сме Левски и трябваше да вкараме още един гол, имахме положения", сподели Илиан Илиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).