На "Тича"“ поискаха чистка в БФС

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:58 / 01.04.2013
1355
От националния фенклуб на "Черно море" поискаха оставката на Боби Михайлов и Съдийската комисия на БФС. Поводът е теслата, която Ивайло Стоянов-Сватбата и асистентът Веселин Мишев удариха на "моряците" в мача с "Левски" на "Тича" в събота. Двамата арбитри проспаха засада, от която "сините" изравниха резултата.

"Не за първи път ни колят във Варна срещу "Левски". Сега съм убеден, че реферите сбъркаха умишлено и са облагодетелствани от този двубой. Повече не се издържа. Не мога да разбера "Левски" 50 пъти ли трябва да стане шампион, за да му свирят обективно в стратегически срещи. Подкрепяме Стоичков, че Боби Михайлов и цялата Съдийска комисия трябва да си тръгнат незабавно. Един път завинаги нека да е ясно, че е задължително футболът у нас да се играе по правилата, за да могат отборите да израстват в реална конкуренция, да развиват качествата на перспективните играчи и когато излязат в Европа, да не се излагат", заяви за "Народно дело" шефът на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов.

Бившият щангист уточни, че са влезли в контакт с други фенклубове от елита и "Б" група и е твърде възможно през май да станем свидетели на уникален протест през сградата на БФС в София. "Както хората излязоха на улицата и протестираха за тока, така и ние ще изразим своето недоволство от мръсотията във футбола ни. Готови сме да тръгнем към София и да кажем своето "не" на тези, които управляват нашия футбол. Смятаме, че ще намерим доста съмишленици и скоро световните медии и електронни сайтове ще отразят историческия протест на запалянковците в България", допълни Михайлов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).