Младшата на “моряците" врътна реми в Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:55 / 08.04.2013
637
В мач от 18-тия кръг на Елитната ни футболна група до 17г. отборите на "Локомотив" (Пд) и "Черно море" не успяха да се победят на изкуствения терен в парк "Лаута" и завършиха наравно 1:1.

"Моряците" навлязоха по-добре в срещата и в 19-ата минута след отлично изпълнен пряк свободен удар, Кристиян Пешков оплете топката в мрежата за 0:1.

В края на първата част обаче колективна грешка на вратаря Атанас Найденов и защитата пред него позволи на "смърфовете" да изравнят.

Второто полувреме бе далеч по-равностойно, като се играеше предимно в средата на терена и опасните положения и пред двете врати бяха рядкост.

И домакините и "моряците" пропуснаха по една отлична възможност за гол и така последния съдийски сигнал дойде при резултат 1:1. 

След двубоя наставника на Черно море Иван Николов заяви, че е доволен от играта на своите възпитаници единствено през първата част, но не и от отпускането при статичните полобжения - слабост, за отстраняването на която ще се работи в следващите няколко дни за да не се проявява при домакинството на "Лудогорец" в следващия кръг. 

Двубоят срещу разградчани е на 13 април, събота от 16.00ч. на стадиона под Аспаруховия мост.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).