Черно море с класически успех срещу Локо Сф

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:57 / 08.04.2013
815
В среща от 21-вия кръг на Елитната футболна група до 19 г., отбора на "Черно море" постигна класически домакински успех с 3-0 над "Локомотив" (Сф). 

Двубоят, който се игра на терена на Спортен комплекс "Черно море" под Аспаруховия мост във Варна, започна отлично за "моряците", които в рамките на само 5 минути пратиха столичани в тежък нокдаун. 

В 20-ата мин. Никола Найденов откри в полза на домакините, след чудесна асистенция на Атанас Петров, който пък в 25-ата с истински снаряд от близо 30 метра препарира стража на "Локомотив" за 2-0. 

До почивката варненци пропуснаха да натрупат още по-солидна преднина. 

През втората част сценария бе същия - възпитаниците на Тодор Каменов бяха абсолютни господари на терена и в 80-ата мин. героя Атанас Петров реализира втория си гол в мача с топовен шут от точката на дузпата за крайното 3-0, след асистенция на Никола Найденов. 

Малко по-рано при идентична ситуация Петров отново опъна мрежата, но страничния рефер бе маркирал спорна засада. 

След двубоя наставника на "моряците" Тодор Каменов не скри радостта си от успеха и най-вече от чудесната продукция, която изнесоха неговите възпитаници. 

Победата бетонира "Черно море" на 3-то място в класирането. В следващия кръг варненци гостуват на 4-тия в таблицата "Ботев" (Пд).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).