Диян Кателиев: Нямахме и 5 лева в джоба за мача в Раковски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 17.04.2013
1424
Халфът на "Спартак 1918" Диян Кателиев разкри, че е преживял най-голямото си унижение във футбола преди и след мача в Раковски. 

"Всички играчи нямаха общо 5 лева в джобовете си. Добре че в хотела в Пловдив се нахранихме. Никъде по пътя обаче не сме спирали, тъй като едно кафе дори да си поръчаш, струва 2 лева. Не помня да съм унижаван така в кариерата си", заяви за "Народно дело" Кателиев. 

Той допълни, че през последните месеци заедно със съотборниците си я карат на мускули и заеми. "Лошото е, че аз специално вече няма откъде да взема пари назаем. Досега ме кредитириха близки, роднини, приятели, но всяко нещо си има край. Чудя се дори как да пътувам за тренировки през седмицата от Девня до Варна. Нищо чудно да идвам само за мачовете", допълни Диян. 

Последният съжалява също, че наред с безпаричието и късметът не ги покрива на терена. "В Раковски изгубихме след две балонни топки, а нашите положения не влязоха. Но и да бяхме били, какво ще се промени, след като на никого не му пука за тима. Гадно е обаче, че и феновете не ни подкрепят. Те не искаха Стилиянов, Станев и Великов. Сега тях ги няма в клуба, или първите двама фигурират само на хартия. Но феновете пак липсват. Когато играем във Варна, все едно съм на панихида", завърши Кателиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).