На "Тича" шпионират колективно беройци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:00 / 18.04.2013
861
Целият отбор на "Черно море" ще шпионира колективно играта на неделния им съперник "Берое" в днешното му гостуване на "Славия". Първият 1/2-финален мач за купата на България на "Овча купел" започва в 15,30 ч. и подопечните на Гонзо ще го изгледат в съблекалнята на "Тича", а след това ще проведат тренировка.

Срещу беройци като десен бек ще започне Живко Атанасов, който ще смени наказания Сашко Александров. Поради липса на защитници пък Слави Сталев няма да играе за националния тим до 19 г. в контролите с Албания и Македония, въпреки поканата. Талантът ще попадне в групата на "моряците" за визитата под Аязмото. За националния ще рита Георги Радев, но Бекир Расим и Атанас Петров не са попаднали сред избраниците на селекционера Владо Стоянов. "Това, че не е повикал двамата, не означава, че не влизат в плановете му за евроквалификациите", уточни за "Народно дело" наставникът на юношите старша възраст на "Черно море" Тодор Каменов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).