Геша брои мача на Спартак за непредвидим

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:48 / 19.04.2013
1492
Неделният двубой между "Спартак" и "Светкавица" е непредвидим. Това заяви за "Народно дело" Георги Иванов-Геша, който е кадър на спартаклии, а доскоро водеше тима от Търговище. 

"Този отбор на "Светкавица" аз го направих и зная докъде може да стигне. Планирах след 7-ия/8-ия пролетен кръг да е лидер в класирането и да задържи тази позиция докрая. С оглед развоя на първенството в "Б" група мисля, че "Светкавица" и "Любимец" са големите фаворити за елитна промоция", заяви за "Народно дело" Геша. 

Той обаче уточни, че варненци също разполагат с аргументи за успех: "Те играят за себе си, защото ако показват най-доброто, има по-голяма вероятност да ги забележат и по-лесно да си уредят трансфери в друг клубове през лятото. Освен това "Спартак 1918" се намира в добра игрова форма и не заслужаваше да изгуби последните си два мача, имайки предвид показания футбол и положенията, които създаде."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).