Гонзо не пипа състава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:15 / 21.04.2013
778
След като Черно море взе 4 точки в последните два мача, треньорът Георги Иванов няма никакво намерение да прави промени в титулярния си състав. Гонзо ще излезе срещу Берое в Стара Загора с футбо­листите, които изкопчиха точка от Черноморец преди седмица.

В стартовата единайсеторка на варненци ще има само една промяна, нало­жена от наказанието на дес­ния бек Сашо Александров. Вместо него като титуляр ще излезе Живко Атанасов. Отно­во атаката на моряците ще бъде водена от Георги Божи­лов, който се утвърди като първа опция в последните кръ­гове. От лагера на тима бяха категорични, че отиват поне за една точка в Стара Загора.

"В последните мачове дока­захме, че можем да играем добър футбол и да печелим точки. Убедени сме, че добра­та серия ще продължи и срещу Берое. Евентуален успех би свалил окончателно напреже­нието, а това ще ни позволи да играем разкрепостено до края на сезона", коментираха от щаба на Черно море.

В гру­пата за двубоя бе включен и юношата Слави Сталев, кой­то ще бъде единственият за­щитник на резервната скамей­ка. Заради контузии Гонзо не може да разчита на Детелин Димитров и Мирослав Мано­лов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).