"Моряците" ще отмъщават на Пирин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:09 / 27.04.2013
1224
Футболистите на "Черно море" са надъхани да отмъстят на "Пирин" за есенната загуба с 2:3 в Гоце Делчев. Двата отбора излизат един срещу друг на "Тича" утре от 17 ч. в среща от XXIV кръг на "А" група, която ще ръководи Димитър Андреев (Кърджали).

"Не сме забравили как през есента изгубихме нелепо от този съперник. Нямахме никакъв шанс тогава, но сега ще вземем реванш, защото сме по-стойностният тим", заявиха "моряците".

Желанието на домакините е не само да бият, но и да го направят по зрелищен начин, за да зарадват публиката си. "Няма спор, длъжници сме на нашите фенове, но сме амбицирани до края на сезона да им доставим повечко положителни емоции, тъй като до този момент в първенството разочарованията са повече", допълниха от "Тича".

Георги Иванов-Гонзо ще направи две промени в състава, с който започна последния мач под Аязмото. В защита се завръщат изтърпелият наказанието си Сашко Александров и възстановеният Росен Колев. Дали Мирослав Манолов ще попадне сред 18-те, ще се разбере след последната тренировка днес следобед. След нея тимът заминава на лагер в хотел край града.

Съставът
Китанов - С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Комел - Бергонси - Идалго, Илиев, Камазола, Райков - Божилов (Михайлов, Ж. Атанасов, Сталев, Симеонов, Паломино, Манолов, Инканго)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).