Седем на "Тича“ със статут на непродаваеми

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:36 / 27.04.2013
1724
Треньорът на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо ще настоява пред шефовете да задържат на всяка цена седем футболисти, около които ще гради по-конкурентоспособен състав за "А" група през другия сезон. Със статут на непродаваеми са Александър Александров, Сашко Александров, Еденилсон Бергонси, Самуел Камазола, Георги Илиев, Симеон Райков и Георги Божилов. Желанието на треньора е да останат през лятото, въпреки че е наясно, че при изгодна оферта шефовете няма да спират никого. Гонзо често казвал, че не е дошъл в "Черно море", за да е в долната част на таблицата или да живурка в златната среда. Той иска отборът да тръгне нагоре, но затова били необходими "козметични" корекции в селекцията.

Специалистът много искал да задържи и Георги Китанов, към когото има интерес от холандски, белгийски и италиански клубове. При положение обаче, че за 18-годишния страж бъде предложена сума, която би удовлетворила началниците, Иванов ще се съобрази с клубната политика. Тогава със сигурност "моряците" ще привлекат нов по-опитен вратар.

На този етап не е ясна съдбата на чужденците Себастиян Комел, Кристиан Идалго, Брус Инканго и Ермес Паломино. Първият е твърд титуляр, но е без конкурент и нищо чудно през лятото да му осигурят такъв. Идалго дойде неподготвен и липсата на зимна подготовка му пречи да разгърне потенциала си. Същото се отнася и за Инканго. Изглежда логично двамата да получат кредит на доверие и за есенния полусезон, докато при Паломино няма нищо оптимистично и с единия крак той е извън "Тича".

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).