Гонзо във възторг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 09.05.2013
976
"Добър мач за нас. До голяма степен нещата се получиха така, както ги искам. С изключение на първите 2 мача с "Лудогорец" и "Етър", ние се представяме стабилно и резултатите са въпрос на време - заяви Георги Иванов-Гонзо.

- Откакто аз съм тук, се стремим да играем футбол и да свалим топката на земята. Радващо е, че момчетата полагат усилия и старание и се стремят да правят това, което изисквам. Не можахме да използваме контузените Камазола и Божилов, който е с травма още от гостуването на "Надежда". Заместниците им обаче се справиха, като сред тях бяха някои, които скоро не са играли. Визирам Живко Атанасов и Миро Манолов, който се върна след контузия."

Гонзо уточни, че не е останал изненадан от победата на Враца на "Овча купел". "Два дни по-рано знаех как ще завърши този мач. Сигурно са го знаели и хората в БФС. Докато стават обаче такива неща в нашия футбол, няма да имаме футбол", лаконичен бе Гонзо.

Новоизлюпеният татко Миро Манолов пък изрази задоволство, че са успели да вземат трите точки. След гола той и съотборниците му имитира люлеене на бебе, с което поздравиха Миро за първородната му щерка. "През седмицата ме споходи най-голямата радост, а сега си свършихме и работата на терена. Беше голяма жега, но се справихме по най-добрия начин. Сега вече сме по-спокойни, а срещу ЦСКА ще искаме да покажем, че сме отбор", каза Миро

Източник: "Народно дело"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).