Локо Пд идва с юноши във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:30 / 15.05.2013
1097
В "Локомотив" (Пд) не са оптимисти за съботното гостуване на "Тича". "Имаме шестима контузени и без тях не сме същият отбор. Това са Даниел Георгиев, Мартин Кавдански, Георги Стефанов, Тодор Тимонов, Георги Мечечиев и Атанас Атанас Атанасов. Ще направим всичко възможно да вдигнем на крака първите двама, но не зная дали ще успеем. Със сигурност ще разчитам на футболисти, които играха по-рядко, дори и на юноши", заяви за "Народно дело" Стефан Генов.

Наставникът изрази също задоволство, че се завръща на "Тича": "От "Черно море" винаги ще пазя добри спомени и ще съм благодарен на шефовете му, че ми дадоха възможност за изява. Радвам се, че сега отборът върви нагоре под ръководството на треньор, когото познавам от бебе. След като напрежението на "Тича" падна, те ще опитат да завършат сезона по най-добрия начин, а догодина ще погледнат към горните етажи на класирането."

"Локо" (Пд) пристига във Варна в петък следобед и ще отседне в хотел "Термал". Същия ден от 18 ч. тимът ще направи последната си тренировка на стадион "Спартак".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).