Иван Найденов разчита на опитните играчи в Любимец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:23 / 16.05.2013
1349
Старши треньорът на "Спартак 1918" Иван Найденов ще разчита на опитните футболисти в състава си за неделното гостуване в Любимец от предпоследния кръг на "Б" група. Това призна наставникът пред "Народно дело". При загубата от "Пирин" (Разлог) във Варна във вторник вечерта той използва много юноши, някои от които дебютираха за тима. Извън състава останаха опитни футболисти като Еньо Кръстовчев, Игнат Дамянов и капитанът Боян Илиев. "Тази неделя юношите старша възраст имат много важен мач с ЦСКА и няма как да ги ползвам. Затова и срещу "Любимец" ще разчитам на всички налични футболисти, които са здрави. Твърдо аут заради контузии са Гошо Димитров и Станислав Желязков", каза Найденов.

Той призна, че е очаквал повече агресия от младоците срещу "Пирин". "Имах очаквания, че по-малките ще са по-агресивни. Не стояха зле през първото полувреме, но след първия гол рухнаха и те. Исках да видя младите в игра. Аз съм убеден, че те могат да играят още по-добре. Просто ситуацията и настроението им трябва да е различно", обясни треньорът.

Според него всеки в клуба иска по-бързо да свършва първенството "Като цяло нашият отбор върви надолу и общо взето се молим да свърши първенството. Безпаричието, което обременяваше по-опитните футболисти, се отразява на всички. Въобще в главите на всички е да свършва по-бързо това първенство. Както виждате, го доиграваме. Надявам се, че няма да изпаднем, въпреки че има теоретична възможност", коментира след мача Найденов.

Неговият тим се нуждае само от 1 точка в последните два кръга, за да си гарантира и на теория оцеляването, при положение че останалите в опасната зона записват само победи. Напоследък се заговори, че "Септември" (Симитли), който вече изпадна, няма да пътува за Варна, тъй като няма пари. "Има такъв слух, но аз не вярвам. Те са изпаднали отдавна, но ако не дойдат, ще бъдат сериозно глобени. Така че надали ще вземем служебна победа", завърши Найденов.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).