Венци Маринов къса по вина на клуба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 12.06.2013
1311
Защитникът на "Спартак 1918" Венцислав Маринов ще разтрогне договора си по вина на клуба, ако до 24 юни не си получи двете заплати от миналия сезон и няма ясна перспектива за бъдещето на тима.

"Достатъчно чаках. Ще се явя на първата тренировка на 24 юни, но ако дотогава не са ми платили и няма яснота за бъдещето, ще си пусна молба за разтрогване на договора по вина на клуба. Тези заплати съм си ги заработил със собствения труд и усилия и няма как да ги отпиша", заяви за "Народно дело" Маринов.

Последният смята, че на "Спартак 1918" не му отива да живурка или просто да съществува в "Б" група. "В този клуб най-после трябва да се въдвори ред, защото е марка в България. Да има ръководство, изрядно финансиране, публика, отбор и преди всичко една висока цел - "А" група. Останат ли нещата, както бяха през пролетта, всичко ще рухне", допълни Маринов. Той е убеден, че ако бившият му съотборник и настоящ наставник Иван Найденов си тръгне, лесно ще си намери нов клуб. "Иван показа, че има модерни виждания за футбол и работи добре и правилно. Млад е в бранша и такива перспективни треньори като него се търсят у нас", завърши Маринов.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).