Старшата на “моряците" – вицешампион!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:40 / 20.06.2013
1185
Юношите старша възраст на "Черно море" спечелиха сребърните медали в Елитната група до 19 години. В среща от последния 30-ти кръг, младите "моряци" изнесоха истински футболен урок на домакините от "Любимец" и писаха "отличен 6″ на своя съперник, спечелвайки срещата с 6:0.

С хеттрик за "Черно море" се отличи Диян Малчев, а по веднъж се разписаха Мустафа Мустафа, Александър Попов и Георги Атанасов. Победата за варненци можеше да бъде и още по-изразителна, като на няколко пъти и гредата спаси домакините.

С този успех "моряците" изместиха "Левски" от 2-то място в класирането, след като "сините" завършиха наравно 2:2 срещу "Славия".

Наставникът на "Черно море" Тодор Каменов сподели пред клубния сайт, че е изключително щастлив, както от победата, играта на своите възпитаници, така и от страхотния завършек на сезона, донесъл им сребърните медали. Според младия специалист варненци са имали реални шансове дори за шампионската титла.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).