В драматичен мач малките “моряци" сразиха Левски с 4:3

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10 / 24.06.2013
1171
Детският тим на "Черно море" победи "Левски" с 4:3 в първи 1/2-финален мач за държавно първенство на терена под Аспарухов мост.

Пред погледа на "сините" легенди Божидар Искренов и Николай Илиев домакините изиграха перфектно първо полувреме, след което водеха с 3:0. Два пъти се разписа Валентин Йосков, а веднъж - Кристиян Славов. В първите минути след почивката "моряците" пропуснаха да вкарат четвърти гол, а след това се отпуснаха и позволиха на съперника да изравни след три бързи попадения - 3:3. В края обаче Валентин Йосков оформи своя хеттрик и донесе успеха на своите. Реваншът е утре от 10,30 ч. на изкуствения терен на "Георги Аспарухов".

"При 3:0 си помислихме, че мачът е свършил. Нямам обяснение за това отпускане. Допуснахме три елементарни гола. Без чисто положение "Левски" ни отбеляза три гола. Накрая показахме характер и стигнахме до победата", заяви наставникът на варненци Калоян Георгиев.

Според него кадровите проблеми и отсъствието на капитана Валери Христов и още двама контузени състезатели не е дало отражение и е доволен от представянето на момчетата, които са влезли на тяхно място.

Георгиев изрази недоумение, че реваншът ще се играе на изкуствен терен. "Ние сме по-добрият отбор. Ще ги победим в София и ще се класираме", завърши оптимистично той. В другия първи полуфинал "Черноморец" и ЦСКА завършиха 2:2.

Съставът на "Черно море": Кристиян Кръстев, Александър Михайлов, Християн Росенов, Цанко Иванов, Марин Сираков, Габриел Атанасов (60- Момчил Петров), Николай Богданов, Юнуз Юнуз (70′-Иван Илиев), Кристиан Събев, Кристиян Славов, Валентин Йосков.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).