Черно море стартира контролите с победа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:55 / 25.06.2013
1298
Отборът на Черно море стартира летните проверки с победа. Възпитаниците на Георги Иванов-Гонзо победиха с 1:0 Черноморец Бургас в своята първа контролна среща. Мачът се игра пред над 200 зрители, на стадиона в Ракитово.

Единственото попадение в двубоя падна в 7-та минута от дузпа. Точен за моряците беше капитанът Георги Илиев. Бургазлии владееха изцяло инициативата през първата част. Опасни положения за "акулите" създадоха Маркиньос, Петър Атанасов и Яни Пехливанов. В средата на полувремето главния съдия ощети отбора на "Черноморец", не отсъждайки дузпа за игра с ръка в наказателното поле.

През втората част момчетата на Димитър Димитров отстъпиха донякъде владеенето на топката на своя противник и го допуснаха по-близо до своята врата. На няколко пъти Ник Дашев се намеси с вещина и предотврати няколко опасни положения на моряците. Все пак последните 15 минути "акулите" отново упражниха натиск, но липсата на концентрация в завършващата фаза ги лиши от възможността за отбелязване на гол.

Следващата контрола на варненци е на 29-ти юни /събота/ срещу тима на Локомотив София. Срещата ще се играе в Банско.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).