Черно море чака Венков до вторник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 29.06.2013
1553
Черно море продължава усилено да работи по лятна­та селекция. Старши тре­ньорът Георги Иванов желае да бъде привлечен ляв краен защитник. На този етап Гонзо не е останал впечатлен от представянето на Люк Матуту, който пристигна на проби преди седмица. Спе­циалистът вече е намерил вариант за поста.

Той е про­вел разговори с разтрогналия с ЦСКА Михаил Венков. Ле­вият защитник обаче е поис­кал време да помисли над офертата на моряците. Той трябва да даде отговор на Георги Иванов най-късно до вторник.

"Подготовката върви по план. Условията са добри. Чакаме още футболи­сти и трябва да изберем най-добрите, които да ни свър­шат работа. Зависи от тях дали ще останат в отбора. Разговарях с Михаил Венков и ще чакам до вторник. Ако не, имам друг вариант, но той е първата опция. Имаме финансови параметри за прив­личане на играчи. Клубът ня­ма финансови проблеми", уточни Георги Иванов.

Източник: ”Тема Спорт”



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).