Спартак се отдалечава от "Б“ група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 03.07.2013
1775
Отборът на "Спартак 1918" се отдалечава от "Б" група, след като преговорите между шефа на "Инжстрой" и кандидати да издържат клуба не дават резултат. Няколко бизнесмени са готови да дават сериозни пари на представителния тим и той да атакува веднага "А" група, но на този етап не е постигната договорка за акциите на Спортен комплекс "Спартак" АД.

Така спартаклии продължават да не разполагат със средства да започнат лятна подготовка и да участват в "Б" група. Ако не се постигне споразумение до дни, единственият изход е Пламен Стилиянов да размисли и да даде някакви пари или новият кмет да удари финансова инжекция. Това обаче ще е временно решение и агонията ще продължи. Другият вариант е ясен - отказ от участие в професионалния футбол и завръщане във "В" група.

Междувременно за "Народно дело" изпълнителният директор Диян Дончев обяви, че ръководството е дало съгласие юношите старша възраст да участват и през новия сезон в елитна група до 19 години. "Още утре (бел. ред. днес) изпращаме всички документи на юношите в БФС. Първенството започва в средата на август", заяви Дончев.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).