Феновете на Спартак стягат протести

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:58 / 04.07.2013
1369
Феновете на "Спартак" стягат протести в началото на другата седмица против лошото управление на любимия им клуб и липсата на яснота за бъдещето му.

"Ще протестираме против общината, Общинския съвет и собствениците на клуба. Нашият велик ФК "Спартак" е убит. Спартаклии, събудете се! Стига омраза, стига разединение. Нека заедно единни да започнем последната и вероятно най-жестока битка срещу тези, които ни отнеха радостта и ни прогониха от нашия футболен дом - стадион "Спартак". Започваме борбата в името на една човешка кауза, която се казва "Спартак", за да го възродим", се казва в декларация на гражданско единение "Спартак" до медиите.

Тя е подписана от шестима представители на единението - бившите футболисти на "Спартак" Иван Петров и Пламен Михов, шефа на фенклуб "Соколи" Стефан Филипов и популярните ултраси Валери Славков, Димитър Симеонов-Шамито и Алекс. Шестимата уточниха, че са провели разговори с различни фракции на феновете на тима и са получили тяхната подкрепа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).