Гонзо оптимист за селекцията на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:11 / 08.07.2013
1339
Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо коментира пред клубния сайт, че е доволен от свършеното на лагера в Банско. Гонзо сподели още, че е видял много хубави неща в контролите.

"Още няма как да се получава футболистите да играят това, което искам. В момента не се получава, защото има още време до първенството и има умора. Има и много нови, които не са свикнали с отбора. В контролите видях много хубави неща. Бакари ще подпише. Дано се адаптира и покаже истинските си качества. Той е отличен футболист", каза наставникът на "Черно море" Георги Иванов след прибирането на отбора във Варна.

Той коментира и лагера в Банско.

"В Банско се подготвихме тактически и физически. Разчитам оставащото време да ни стигне, за да стигнем върхова форма. Трябва пъргавина, скорост. Искам и да сме по-сигурни с топката", добави наставникът.

Според него 2-те победи, ремито и загубата в Банско не са критерий за моментното състояние на отбора.

"Не търся резултат от контроли, защото използвам много и различни футболисти. Периодът, който изкарахме в Банско, по принцип е и най-труден за момчетата. Искам да сме в седмицата и по-напред. Търсим още играчи - ляв бек и опорен халф. Селекцията не е затворена. Не е лесно да намериш 10 играчи, които да вземем, след като освободихме почти цял отбор", завърши Георги Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).