Радо Станев: Аз искам да остана, всичко зависи от ръководството

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:18 / 18.05.2008
903
Вратарят на Спартак Радостин Станев за пореден път се врече във вярност на родния си клуб, за който изнесе много силна пролет. "Дали оставам зависи от ръководството и целите догодина. Трябва нещата да са ясни от самото начало. Аз лично съм говорил, имам предложение за оставане, каквото е и моето желание. Аз съм казвал винаги, че това е моят отбор и ще направя всичко възможно да остана. Ако шефовете вземат добри футболисти и всичко е ясно - с бюджет и останалите сериозни неща, нужни на един отбор, целите ще бъдат високи", каза Радо.
Той поздрави юношите на Марек за това, че са стояли добре на терена срещу Спартак. "Биха Ще направя всичко, за да остана, това е моят отборсе и се мъчиха да играят футбол. За нас това 11-о място е много добре, ако гледаме положението, в което бяхме", каза опитният страж.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).