Спартаклии почват подготовка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 09.07.2013
1351
Футболният "Спартак 1918" започва последен от професионалните отбори лятна подготовка днес в 10 ч. на клубния стадион. На първото занимание от миналогодишния тим се очакват Станислав Желязков, Пламен Иванов, Митко Бекяров и Десислав Дяков, както и излезлите от старшата възраст Кристиян Радев, Калоян Иванов, Славомир Събков, Филип Костадинов, Мурад Селим, Никола Арнаудов и Вилиян Денчев. Възможно е да се появят също и други юноши, както и млади момчета от региона.

Неяснотата около бъдещето обаче остава, тъй като до момента не са осигурени пари за погасяване на задълженията към БФС от миналия сезон, заплати на играчите и пълноценни тренировки и спокойно влизане в новото първенство на "Б" група. Както е известно, в първия кръг на 3 август тимът приема "Калиакра".

До избора на нов старши треньор тренировките най-вероятно ще води Златин Михайлов. Ако отборът бъде обезпечен, фаворит за наставник е Атанас Атанасов. Той и Диян Дончев вече се срещнаха с тартори на феновете и изложиха своите идеи за бъдещето на клуба. Обсъдени бяха също начини и варианти за възможно най-бързо намиране на финансови средства.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).