"Моряците“ пуснаха своите при врага

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:26 / 12.07.2013
2069
Седемте юноши на "Черно море", които са на проби в "Спартак", разполагат с бележки, че са свободни без финансов иск. Това означава, че няма спънки да бъде привлечен всеки от тях.

"На "Тича" не се спира развитието на футболист, който е излязъл от юношите и не влиза в сметките на представителния тим. Нашите шефове дори не търсят компенсация за напусналите таланти, въпреки че имат право на такава по наредба, докато даден играч навърши 23 години", заяви за "Народно дело" треньорът в школата на "Черно море" Тодор Каменов.

От сряда със спартаклии тренират следните "моряци" - десният бек Костадин Иванов, левият халф-бек Мустафа Мустафа, левият бек Николай Атанасов, универсалният халф Георги Атанасов,

вътрешните полузащитници Никола Найденов и Станислав Николов и нападателят Диян Малчев. Ако някой от тях хване окото на Геша, ще сключи първи професионален контракт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).