Четирима от Черно море още не са преподписали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:59 / 19.05.2008
1342
Все още с Черно море не са преподписали своите контракти четирима футболисти - Косьо Мирчев, Станислав Стоянов, Петър Костадинов и Александър Томаш. "Ние имаме желание те да останат, оферта от ръководството има. От там нататък зависи какво е тяхното желание", обясни наставникът Никола Спасов.
"Не мога сега да конкретизирам с кои играчи сме в преговори. Ще има както чужденци, така и българи. Трансферни суми няма да даваме, така че ще привличаме само свободни агенти. Не са верни и информациите, че ще ходя да наблюдавам футболисти в Португалия в края на седмицата", каза наставникът.
Дошлите през зимата Атанас Пашкулев и Теодор Атанасов, както и Радослав Филипов, които не са играли през сезона в "А" група, остават в Черно море и ще бъдат обигравани в дублиращия състав, докато бъде преценено, че имат качества да играят за първия отбор.
Спасов разкри, че не знае ръководството да е получавало оферти за някои от футболистите от други клубове, така че всички, без горепосочените, остават. Договорът на наставника пък е безсрочен.
Стана ясно, че бразилският защитник на отбора Жовалдир Перейра-Периш ще дойде във Варна с голямо закъснение. Той трябва да присъства на съдебно дело в родината си, заради което ще се появи на стадион "Тича" чак на 2 юли. Поради тази причина той със сигурност изпуска първите един или два мача от турнира "Интертото".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).