Геша развъртя метлата в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:04 / 22.07.2013
1278
Треньорът на "Спартак 1918" Георги Иванов-Геша отпрати осем младоци след успеха с 3:0 над "Шумен 2010" в съботната контрола във Варна. Геша се отказа от услугите на юношите на клуба Кристиян Радев, Филип Костадинов и Вилиян Денчев, както и от близнаците Георги и Николай Атанасови. Талантите Иван Маринов и Тодор Вълканов са върнати в старша възраст на спартаклии и ще играят за тях в елитна група до 19 г., а вратарят Сашо Краев избра да пази отново на "Шумен".

За "Народно дело" Геша разкри, че тази седмица очаква още трима-четирима нови - централен защитник, един или двама халфове и нападател, с които селекцията на практика завършва. "Идеята е те да бъдат малко по-опитни, за да стабилизираме тима", уточни Иванов. Последният допълни, че в трите контроли досега е искал да види как се движат играчите и как мислят на терена. "Имаше някои хубави неща, но като цяло съм притеснен, че не зная как ще се справим, когато сме поставени под напрежение. Досега не сме срещнали противник, който да ни притисне и да видим как ще изглеждаме в дефанзивен план. Може би ще се получи в последния спаринг с "Мастер" в събота. Те залагат на кадри на двата бургаски клуба и са устремени към втория ешелон", допълни Геша.

На този етап наставникът разполага с 19 футболисти: Александър Димов, Радосвет Христов, Игнат Дамянов, Калоян Иванов, Ивайло Русев, Митко Бекяров, Димо Димов, Никола Найденов, Никола Арнаудов, Станислав Николов, Емил Николов, Станислав Желязков, Диян Кателиев, Пламен Иванов, Славомир Събков, Мурад Селим, Виктор Митев, Янаки Смирнов и Десислав Дяков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).