Спартаклии очакват Дянков и Станислав Иванов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:23 / 27.07.2013
1792
Траян Дянков и Станислав Иванов могат да се завърнат в "Спартак 1918", ако "Светкавица" окончателно се разпадне в началото на другата седмица. За подобен вариант намекна спонсорът на клуба от Търговище Таньо Танев.

Ако до 29 юли не се намерят местни патриоти, които да се ангажират с издръжката и бъдещето на ФК "Светкавица - 1922", спонсорът "ЕМУ" АД ще се оттегли, обяви вчера на пресконференция управителят на фирмата и настоящ основен меценат на "мълниите" Танев. Проведени са разговори с местната власт и с представители на местния бизнес, които обаче водят различна политика, каза Танев. Той съобщи, че за една година от 6 юли 2012 г. до сега в издръжката на тима дружеството е инвестирало 1 млн. лева. "Лошото е, че не можахме да намерим съмишленици, които да милеят за родния спорт и да заделят пари за развитието му", заяви той.

Дянков и Иванов тренират със "Светкавица" и днес предобед ще играят срещу "Локомотив" (ГО). Иванов дори подписа договор за една година. Както е известно, Траян Дянков напусна родния си "Спартак" през лятото на 2006-а и премина в "Черноморец", където игра до май тази година.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).