Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Черно море пак не вкара, Жоро Вратарчето спаси Славия на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 20:03 / 27.07.2013Коментари (0)1791
Черно море не можа да се разпише и във втория си мач от новия сезон в "А" група. "Моряците" завършиха наравно 0:0 срещу Славия на стадион "Тича" във Варна. Основна заслуга за спечелената точка за тима от София има Георги Петков, който отрази удар от бялата точка на Георги Илиев през първата част.

Срещата започна с надмощие от страна на варненци, но първата опасна възможност за гол се откри пред гостуващия тим, когато в 13-ата минута Диего Навас бе изведен очи в очи срещу Георги Китанов, но стреля в аут.

Само 4 по-късно "моряците" пропуснаха златен шанс да изплезят напред в резултата, пропускайки 11-метров наказателен удар. Капитанът Георги Илиев не изпълни по най-добрия начин дузпата, спасена от ветерана Георги Петков.

В 24-та минута Черно море направи пореден фрапантен пропуск. Райков стреля от фаул и след карамбол топката се озова в непокрития Бакари, който бе оставен сам срещу Георги Петков. Нападателят стреля, но стражът на гостите успя някак да докосне топката и притичалият Живко Жилев успя да я изчисти преди тя да влезе във вратата.

В 30-ата домакините претендираха за нова дузпа, за игра с ръка на Виктор Генев след центриране на Даниел Младенов, но този път рефера Таско Тасков остана безмълвен и подмина ситуацията.

През втората част играта се накъса, а отбора на Славия изкара по-голямата част лежайки на терена.

Възпитаниците на Георги Иванов-Гонзо така и не успяха да достигнат до чисти голови положение пред вратата на гостуващия тим.

В последните десет минути Черно море остана и с човек повече на терена след като Таско Тасков показа втори жълт картон на Димо Атанасов за груб фаул срещу Сашо Александров, но и това не можа да помогне на варненци да спечелят първата си победа в "А" група.

Черно море - Славия 0:0

Черно море: Китанов, С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Венков, Д. Георгиев (Бергонси), Г. Илиев, Райков (Коконов), Младенов (Паланков), Божилов, Бакари

Славия: Петков, Димитров, Желев, Генев, Д. Атанасов, Янчев, Балджийски, Г. Иванов, Невес (Курдов), Янев (Велков), Силва (Филипов)


Още по темата: общо новини по темата: 15
31.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
27.07.2013
27.07.2013
27.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: