В Спартак очакват жълтата карта на Коруджиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:48 / 01.08.2013
1409
В "Спартак 1918" очакват жълтата карта на Георги Коруджиев да пристигне днес или утре от Румъния и халфът да бъде картотекиран. Разбра се още, че Благой Пасков е дал дума на Геша, че ще играе за тима през есенния полусезон, въпреки интереса към него от други наши клубове, а Симеон Ганчев най-вероятно също ще бъде уреден, тъй като Геша е с добри първи впечатления от него.

Вчера Станислав Иванов проведе разговор с Диян Дончев за връщането си при спартаклии. Двамата постигнаха принципна уговорка за договор, но Станислав ще го подпише, след като получи четирите си заплати от пролетта.

Днес пък спортно-техническата комисия на БФС ще реши дали да пренасрочи първия кръг от новото първенство на "Б" група за 10 август. Причината е, че във втория ешелон останаха 11 отбора, след като "Светкавица", "Чавдар" и "Миньор" се отказаха. Очаква се техните места да заемат "Дунав" (Русе), "Хасково" и "Витоша" (Бистрица) и да се тегли нова програма.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).