Пълен отбор "моряци" и срещу Локомотив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:57 / 06.08.2013
1026
Първа тренировка за седмицата направиха футболистите на "Черно море" на стадион "Тича". Тя стартира със силов комплекс, за който отборът бе разделен на 2 групи. След нулевото равенство с ЦСКА на стадион "Българска армия", момчетата на Георги Иванов ще чупят каръка срещу "Локомотив" (Пловдив). Двубоят със "смърфовете" е в събота от 18 ч. на "Тича" и е орисан да прекъсне головата суша за легендарния варненски тим.

От медицинския щаб заявиха, че ще бъде направено всичко възможно за домакинството тимът да бъде в пълен състав.
Разбра се, че юношите младша възраст от Елитната група до 17 г. ще изтеглят 1-ия си двубой за сезона. "Черно море" ще гостува в четвъртък на "Берое", като мачът е от 17 ч., а причината за рокадата в програмата - 4-ама национали: Валентин Йосков, капитанът Валери Христов, Кристиян Събев и централният защитник Христо Илиев. Те бяха повикани в разширения състав от селекционера Александър Георгиев. Лагерът е в Правец от 9 до 12 август.

Старшата възраст на "Черно море" (до 19 г.) пък приема ЦСКА на старта на Елитната група. Сблъсъкът е в неделя от 17 ч. във Варна, на терена под Аспаруховия мост.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).